Make your own free website on Tripod.com

  

   www.ysee.gr    προς υπεράσοιση και αλινόρθωση της Ελληνικής Εθνικής παριδοσ νσκαμ ηγκηκφν κηγ,ξααγαδη
 | ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΑΡΘΡΑ | ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ | ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ | ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ | ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΣΕΕ |

  Σχετικά με το ΥΣΕΕ

H ίδρυση και ύπαρξη του ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ανακοινώθηκε στις 17 Ιουλίου του 1997 της χριστιανικής χρονολογίας με το ακόλουθο Δελτίο Τύπου που στάλθηκε στα ελλαδικά ΜΜΕ και ημερήσιο Τύπο. 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ # 001 / 17. 7. 1997 

Επί δεκαετίες τώρα εμείς οι Έλληνες Eθνικοί, δηλαδή οι όσοι από τους Νεοέλληνες εισέτι σεβόμαστε και τιμούμε   τα "ειωθότα και νομιζόμενα" των προγόνων μας αληθινών Ελλήνων, μέναμε (κακώς όμως όπως τελικά απεδείχθη..) σιωπηλοί με στωϊκή υπομονή μπροστά στη συστηματική -και διόλου τυχαία-παραμέληση ή υποβάθμιση της μνημειακής ή ζώσης εθνικής μας παραδόσεως, από ένα "Ελληνικό" Κράτος ουσιαστικά υπόδουλο σε έναν οικονομικοθρησκευτικό κολοσσό του οποίου τα φυσικά, πολιτισμικά και λογικά συμφέροντα δεν προϋποθέτουν ούτε καν στον ελάχιστο βαθμό κάποιον σεβασμό για την αληθινή (δηλαδή την προχριστιανική) εθνική μας παράδοση. 

Τον τελευταίο όμως καιρό, ως παρενέργεια ίσως κάποιων πρώτων προσπαθειών να αρθρωθεί οργανωμένα και ο δικός μας λόγος μέσα στη νεοελληνική κοινωνία, διδαχθήκαμε με αρκετά βίαιο τρόπο ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να εξακολουθούμε να σιωπούμε μπροστά στον "ήσυχο πόλεμο" που καθημερινά πλέον διεξάγεται σε πλήρη κλίμακα ενάντια στον πραγματικό Ελληνισμό. Γιατί η απέναντι πλευρά, για πρώτη φορά στη μεταμεσαιωνική εποχή, φαίνεται να κατρακυλάει σε μισαλλόδοξες και επιθετικές ενέργειες που μέχρι πρόσφατα τα δημοκρατικά προσχήματα δεν επέτρεπαν να εκδηλωθούν ανοικτά. Είχαμε λοιπόν κατ’εξακολούθηση απειλές ενάντια σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον αρχαιότροπο χώρο, είχαμε εμπρησμό (!!) βιβλιοπωλείου που ειδικεύεται σε θέματα αρχαιογνωσίας, είχαμε ανοικτές επιθέσεις λάσπης από άμβωνες και ελεγχόμενα ΜΜΕ, καθώς και επιθέσεις (και αυτό είναι το πλέον φρικιαστικό !!) ενάντια σε προχριστιανικά ελληνικά μνημεία και Ιερά. 

Κάτω λοιπόν από αυτή τη νέα και τρομακτική πραγματικότητα που βήμα - βήμα διαμορφώνεται ενάντια στον πραγματικό Ελληνισμό, και ενώ κανένας από τους υποτιθέμενους αρμόδιους δεν δείχνει να ευαισθητοποιείται ή να κινητοποιείται, αποφασίσθηκε από Έλληνες Eθνικούς η ίδρυση του ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ για τη διάσωση και ανάδειξη της αληθινής Ελληνικής Παραδόσεως. Σκοπός του είναι η με κάθε νόμιμο μέσον ευαισθητοποίηση του ελληνικού λαού για εξασφάλιση του σεβασμού, της διάσωσης, της φυσικής και ηθικής προστασίας, της αποκατάστασης και, τέλος, της ανάδειξης, των μνημείων, συμβόλων, ιδεών και ζωντανών μορφών της αρχαίας Ελληνικής Παραδόσεως, υπό την έννοια της ευρυτέρας Κοσμοαντιλήψεως, της Φιλοσοφικής Σκέψης, της πολιτικής αντιλήψεως, της εθνικής Θρησκείας, των Καλών Τεχνών, των ηθών και των εθίμων, της γλώσσας, της Μυθολογίας, της Συμβολιστικής, της Ελληνικής Γραμματείας και όλων των συναφών τομέων. 

Το παρόν Δελτίο Τύπου αποτελεί την πρώτη μας ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ και προς κάθε αρμόδιο και γενικώς ενδιαφερόμενο φορέα. Ελπίζουμε ότι τόσο αυτή, όσο και οι άλλες που πρόκειται να ακολουθήσουν, θα τύχουν από μέρους των παραληπτών μιας στοιχειωδώς αντικειμενικής αντιμετωπίσεως, όπως άλλωστε ορίζει η αρχή περί της απολύτου ισηγορίας των πολιτών. 

Τιμή Και Δόξα Στους Πατρώους Θεούς 

Υ.Σ.Ε.Ε. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ : 

1. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΩΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, δηλαδή το δικαίωμα να υπάρχουμε και να ζούμε σύμφωνα με τα προγονικά μας ήθη, δικαίωμα που στην παρούσα κοινωνία είναι όχι μόνο υπαρκτό αλλά και εγγυημένο σε όσους ακολουθούν άλλα ήθη (λ.χ. ιουδαϊκο, χριστιανικό, μωαμεθανικό). Επίσης το δικαίωμα στην πατρογονική διαδικασία ονοματοθεσίας, το δικαίωμα σε καθαρά ελληνότροπη εκπαίδευση αντί της σημερινής συμφυρματικής, ιουδαιοκεντρικής, αποκοιμιστικής και καταστροφικής για τη συγκροτημένη σκέψη, κρίση και φιλομάθεια των μαθητών που δεν προσφέρει στον απόφοιτο του Λυκείου ούτε καν επαρκές λεξιλόγιο για κατανόηση ενός μετρίων απαιτήσεων θεωρητικού κειμένου. Επίσης το δικαίωμα κάτω από την προστασία του Νόμου στην εθνική μας λατρεία των Ελλήνων Θεών σε όλη την πολυμορφία και μεγαλοπρέπειά της, καθώς και το δικαίωμα σε ελληνικές τελετές γάμου αντί των σημερινών ιουδαιοχριστιανικών που επικαλούνται ως προπάτορές μας κάποια πρόσωπα της ιουδαϊκής μυθολογίας και αναδεικνύουν ως βιοτικό παράδειγμα προς μίμηση το βιβλικό ζεύγος Αβραάμ-Σάρας. Τέλος, διεκδικούμε το δικαίωμα της αξιοπρέπειας στο θάνατο με άνευ όρων νομιμοποίηση της ευθανασίας (όπως ακριβώς ίσχυε τον καιρό των Ελλήνων), καθώς και άμεση εξασφάλιση του δικαιώματος καύσεως του νεκρού σώματος, πρακτική κατ'εξοχήν ελληνική από το 7.000 προ της χριστιανικής χρονολογήσεως, έως την απαγόρευση της εθνικής μας λατρείας τον 4ο αιώνα της τωρινής βαρβαρικής εποχής. 

2. ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ. Διεκδικούμε λοιπόν την εξασφάλιση πλήρους προστασίας των Μουσείων, αρχαιολογικών και ιερών χώρων μας από το σήμερα αδιάφορο ή ανίκανο Νεοελληνικό Κράτος. Στην αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε να διεκδικήσουμε μελλοντικά από διεθνή δικαστήρια εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες εθνικοί το δικαίωμα φυλάξεως των προγονικών και ιερών μας τόπων και αντικειμένων, με ειδικό φορέα από ερασιτέχνες πλην όμως ευσεβείς προς την αρχαία κληρονομιά φύλακες, που θα αποζημιώνονται από τις εισπράξεις τις οποίες το απρόθυμο ή ανίκανο τωρινό Κράτος οφείλει να εκχωρήσει, καθώς και από τα κέρδη του λεγόμενου Λαϊκού Λαχείου που πρέπει να επανέλθει στον αρχικό του προορισμό (από το 1874 έως το 1941 αποτελούσε λαχείο "υπέρ των Αρχαιοτήτων"). Επίσης, απαιτούμε την έναρξη, συνέχιση και ολοκλήρωση των ανασκαφών όλων των εντοπισμένων αρχαιολογικών χώρων της πατρίδας μας, ώστε να δειχθεί επιτέλους η αληθινή Ελληνική Ιστορία, τα δε πορίσματα των ανασκαφών να δημοσιεύονται αμέσως ώστε να εμπλουτίζεται με τα νέα στοιχεία η διδακτέα ύλη των ελληνικών σχολείων που σήμερα είναι πλήρης ανακριβειών και λανθασμένων στοιχείων. Απαιτούμε επίσης την αποβυζαντινοποίηση / αποτουρκοποίηση και στη συνέχεια ανύψωση της αισθητικής του ελλαδικού πληθυσμού με υποχρέωση του Κράτους να αναπαράγει σε εκατοντάδες αντίτυπα γνωστά γλυπτά ή ανάγλυφα αριστουργήματα των αληθινών Ελλήνων προγόνων μας, και την τοποθέτησή τους σε δημόσιους χώρους, σχολεία και δημόσια κτίρια. Παράλληλα προτιθέμεθα να χρηματοδοτούμε τη δημιουργία από σύγχρονους γλύπτες, πρωτότυπων αγαλμάτων σπουδαίων μορφών του Ελληνικού Εθνισμού (λ.χ. Δέξιππος, Ιουλιανός, Γεώργιος Γεμιστός-Πλήθων κ.α.) ή Θεών και Ηρώων, και την τοποθέτησή τους επίσης σε περιοχές ιδιαίτερα σχετιζόμενες με έν έκαστο απεικονιζόμενο πρόσωπο ή θεότητα, σε χώρους που θα παράσχουν για αυτό τον λόγο οι ανά τόπους Δήμοι και Κοινότητες. Διεκδικούμε, τέλος, την καθιέρωση κρατικής οικονομικής ενισχύσεως ερευνών και συγγραφικών εργασιών Νεοελλήνων με θέμα την προγονική μας παράδοση, Ιστορία και κοσμοαντίληψη. 

3. ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΙ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΑΣ ΤΟΠΩΝ. Διεκδικούμε δηλαδή να ανακηρυχθούν όλοι οι αρχαιολογικοί μας χώροι που εμπεριέχουν προγονικά Ιερά "Ιεροί Τόποι του Έθνους των Ελλήνων", και στο μέτρο του δυνατού να αποκατασταθούν οι Ελληνικοί Ναοί και Βωμοί, ώστε να αποδοθούν ξανά σε λατρευτική χρήση. Υπό αυτή την λογική θα ζητηθεί η άμεση επιστροφή σπουδαίων αρχιτεκτονικών τμημάτων που τώρα φιλοξενούνται σε Μουσεία του εξωτερικού, ή η αποστολή ακριβών αντιγράφων από ανθεκτικά υλικά, για την επανατοποθέτησή τους στο σημείο που τα πρωτοέστησαν οι Έλληνες πρόγονοί μας. Πάσης φύσεως κτίρια που έχουν κτισθεί πάνω σε Ελληνικά Ιερά, θα πρέπει να μεταφέρονται αλλού, ενώ σε χώρους που η καταστροφή είναι τόσο μεγάλη που καθιστά αδύνατη την αρχιτεκτονική τους αποκατάσταση, θα αναγείρεται δίπλα τους μόνον Βωμός και μικρό περίστηλο κτίσμα για τη στέγαση αγάλματος. ΜΟΡΦΕΣ ΠΑΛΗΣ 


Στην κατεύθυνση της επιτεύξεως των πιό πάνω σκοπών, το ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ προτίθεται ν'ακολουθήσει τις παρακάτω, πάντοτε νόμιμες και μη βίαιες, μορφές πάλης. 

Α. Συνεχή βομβαρδισμό των ΜΜΕ, των πολιτικών Κομμάτων και κάθε άλλου αρμόδιου φορέα με μηνύματα διαμαρτυρίας, ψηφίσματα ή ακόμη και παραστάσεις, κάθε φορά που παραμελούνται, κακοποιούνται ή προσβάλλονται με οποιονδήποτε τρόπο οι ελληνικές αρχαιότητες, τα προγονικά μας σύμβολα, ή η μνήμη και τα "ειωθότα και νομιζόμενα" των προγόνων μας. 

Β. Συλλογή υπογραφών για ζητήματα υπερασπίσεως του ελληνικού έθους και συχνά σχετικές προσφυγές σε ελλαδικούς και διεθνείς φορείς, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή δικαστήρια. Για τον λόγο αυτό θα δημιουργηθεί και "τράπεζα" υπογραφών για δυνατότητα πιό άμεσης απαντήσεως σε ζητήματα που αυτή ίσως να απαιτείται. 

Γ. Δικαστικούς αγώνες και ασφαλιστικά μέτρα ενάντια σε κάθε συκοφαντία, παραποίηση, γελοιοποίηση ή εμπορευματική εκμετάλλευση των συμβόλων μας, των ιερών μας αντικειμένων ή της μνήμης των προγόνων μας. 

Δ. Δημιουργία των οικονομικών και άλλων προϋποθέσεων για μελλοντική ίδρυση και λειτουργία ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού για την προβολή της ελληνικής κοσμοαντιλήψεως και του ελληνικού καθημερινού έθους γενικότερα, καθώς και ειδικού ταμείου για ενίσχυση μελών μας που τυχόν θα υποστούν μελλοντικά βλάβες εξ αιτίας των ιδεών τους. 

Ε. Συνεχείς προσπάθειες για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αφύπνιση και πληροφόρηση των ανθρώπων, ασχέτως θρησκεύματος που τυχόν τώρα αυτοί ακολουθούν, για την αληθινή φύση των Αρχαίων Θρησκειών, των αρχών και των ιδανικών τους, των Θεών, των Μύθων, των ηθών και συμπεριφορών που αυτές ευαγγελίζονται, καθώς και για τη θεολογία τους και τις ιεροπραξίες τους. 

ΣΤ. Ενθάρρυνση και ισχυροποίηση αδελφικών δεσμών και συμπαγούς αλληλεγγύης ανάμεσα στους Εθνικούς αυτής της χώρας, αλλά και σε αλλοδαπούς ανά τον κόσμο Ελληνιστές. Επίσης, συνεργασία με Εθνικούς της Ευρώπης (της Ρωμαϊκής, Κελτικής, Βορειοευρωπαϊκής και Σλαβικής παραδόσεως) καθώς και με οργανώσεις αυτοχθόνων λαών (Ινδιάνοι Αμερικής, Αβοριγίνοι Αυστραλίας κ.λ.π.), για αλληλοπληροφόρηση, διάλογο και κοινές ίσως ενέργειες υπέρ της φυσιολατρευτικής και πολυθεϊστικής κοσμοαντιλήψεως. 

Ζ. Δημιουργία των οικονομικών και άλλων προϋποθέσεων για ανέγερση των πρώτων σύγχρονων Ναών μας, καθώς και ίδρυση και οργάνωση αυτοθεσμιζόμενων και αυταρκών κοινοτήτων διαρθρωμένων πάνω σε καθαρά Ελληνικά θεσμικά, αισθητικά και χωροταξικά πλαίσια. 

 
     

© Copyright 1997, 2001 Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ)

Τα δικαιώματα όλων όσων περιέχονται σ' αυτόν τον  δικτυακό τόπο ανήκουν στο ΥΣΕΕ και προστατεύονται από το νόμο
πάσα χρήση αυτών δεν επιτρέπεται χωρίς την έγγραφη άδεια του ΥΣΕΕ
____________________________________________________
Σχεδίαση και συντήρηση από την ομάδα έρευνας και τεχνολογίας του ΥΣΕΕ
επικοινωνία 
webmaster@ysee.gr